Corfu 2

image

image

image

image

Laatste 3 dagen hebben we.een auto gehuurd. Dat was geweldig. Even lekker weg uit het resort en het eiland verkennen. We hebben alle hotspots van Corfu gezien. Zo is er een plaats die vlak voor de landingsbaan van het vliegveld ligt. Als hier een vliegtuig opstijgt of land kan je bijna de wielen aantikken!
Ook hebben we mooie baaien gezien en zijn we op het hoogste punt van het eiland geweest. 917 meter boven zeenivo en 360 graden zicht. Erg mooi.
Max heeft het goed gedaan in de auto al was dat ook wel te danken aan de airconditioning.
We hebben 2 dagen wat minder weer gehad, maar dat was niet erg, we zaten droog in de auto.
Max kan uit een rietje drinken en wil dus niet anders meer. Helaas heeft hij nog niet in de gaten dat je de beker gewoon kan laten staan met een rietje. Het filmpje wat erbij staat portretteert max zijn charmes met de vrouwtjes. Het bankje waar hij op staat is hij zelf opgeklommen. Hou je hart maar vast omas en geniet nog even van onze afwezigheid.
Bijgaand nog wat fotos die we hebben geschoten onderweg.

En nog een klein nieuwtje, max heeft zojuist zijn eerste stapjes gezet!!!!!

Laat een reactie achter


OPMERKING - U kunt dit gebruikenHTML tags en attributen:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">